H παρακάτω ανακοίνωση αφορά τη συμμετοχή των φοιτητών (ΔΕΜΕΣ, ΕΠΔΟ, ΔΙΚΣΕΟ) στις εξετάσεις των θεωριών του Εαρινού Εξαμήνου:

1. Για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις, θα πρέπει να έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα του e-Class, σε κάθε μάθημα και να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες που αφορούν τον τρόπο της εξέτασης του κάθε μαθήματος.

2. Στην συνέχεια θα πρέπει, για κάθε μάθημα που επιθυμείτε να εξεταστείτε, να συμπληρώσετε την ΦΟΡΜΑ 1 ή την ΦΟΡΜΑ 2 (ανάλογα) που θα λάβετε ως ΕΡΓΑΣΙΑ 1 και ΕΡΓΑΣΙΑ 2 αντίστοιχα, στο email σας και οι οποίες είναι αναρτημένες στο μενού «ΕΡΓΑΣΙΕΣ» της πλατφόρμας του e-Class σε κάθε μάθημα.

3. Αφού συμπληρώσετε την ΦΟΡΜΑ που επιθυμείτε, θα πρέπει κατόπιν να την αναρτήσετε στην πλατφόρμα e-Class, ανάλογα με την επιλογή σας. Δηλαδή στην ΕΡΓΑΣΙΑ 1 αν συμπληρώσετε την ΦΟΡΜΑ 1 ή στην ΕΡΓΑΣΙΑ 2 αν έχετε συμπληρώσει την ΦΟΡΜΑ 2.

4. Αν δεν έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα του e-Class ενός μαθήματος ΔΕΝ θα μπορείτε να παραλάβετε τις ΦΟΡΜΕΣ 1 και 2.

5. Αν δεν έχετε συμπληρώσει την ΔΗΛΩΣΗ 1 ή την ΔΗΛΩΣΗ 2 μέχρι την Πέμπτη 4/6/2020, ΔΕΝ θα μπορέσετε να εξεταστείτε στο αντίστοιχο μάθημα.

6. Η εξεταστική περίοδος θα αρχίσει την Πέμπτη 11/6/2020 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15/7/2020.

7. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

Οι παραπάνω πληροφορίες θα αρχίσουν να αναρτώνται σταδιακά στους ιστοτόπους των μαθημάτων. Οι οδηγίες αυτές ΔΕΝ αφορούν την εξέταση των εργαστηριακών μαθημάτων.

Οι δηλώσεις κατατίθενται αποκλειστικά μέσω eclass για κάθε μάθημα.

*Δείτε και νέα ανακοίνωση:
Διευκρίνιση για την κατάθεση υπεύθυνων δηλώσεων

Αρχική