Διεξαγωγή Εξετάσεων Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022

Αγαπητοί φοιτητές, σας ενημερώνουμε ότι: η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή.  φοιτητές-φοιτήτριες που νοσούν με λοίμωξη COVID-19, δεν δύνανται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης και Θα εξεταστούν στα μαθήματα…

Περισσότερα
Εικόνα Πρόγραμμα Εξετάσεων

Ιστότοποι μαθημάτων θεωρίας για την εξεταστική Ιαν. 2021 (Eνημέρωση 11/01/21)

Οι ιστότοποι των μαθημάτων θεωρίας καθώς και γενικές πληροφορίες για την εξεταστική Ιανουαρίου  2021,  (Eνημέρωση 11/01/2021) περιέχονται στο παρακάτω επισυναπτόμενο έγγραφο. Η ενημέρωση 11/01/2021 αφορά την διόρθωση του συνδέσμου με την Αναθεωρημένη Αντιστοίχιση Μαθημάτων ΠΠΣ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με τα ΠΠΣ των πρώην τμημάτων ΕΠΔΟ και ΔΙΚΣΕΟ  (αρχείο PDF) Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της εξεταστικής.

Περισσότερα
Εικόνα Πρόγραμμα Εξετάσεων

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις Ιουνίου 2020

Μόνο όσοι έκαναν έγκαιρα δήλωση με τη φόρμα 1 (συμμετοχή εξ αποστάσεως) ή με τη φόρμα 2 (αδυναμία εξ αποστάσεως) μέχρι και την Πέμπτη 4/6/20 έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

Μη στέλνετε email στους καθηγητές και μη ζητάτε να σας επιτρέψουν τη συμμετοχή στις εξετάσεις Ιουνίου, αν δεν έχετε κάνει δήλωση εντός του προαναφερθέντος διαστήματος.

Το παραπάνω είναι ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του Τμήματος, δε μπορεί να γίνει καμία εξαίρεση.

Περισσότερα
Εικόνα Πρόγραμμα Εξετάσεων

Πρόγραμμα εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εξεταστικής.

Υπενθυμίζεται ότι για όσα μαθήματα του πρώην ΕΠΔΟ και ΔΙΚΣΕΟ δεν εμφανίζονται στο πρόγραμμα, οι φοιτητές θα πρέπει να ανατρέξουν στο αντίστοιχο μάθημα του ΔΕΜΕΣ με το οποίο έχει γίνει αντιστοίχηση.

Για τις λεπτομέρειες εξέτασης του κάθε μαθήματος ανατρέξτε στο αντίστοιχο μάθημα στο eClass.

Περισσότερα

Έκδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης εξετάσεων

Όσοι χρειάζονται βεβαίωση συμμετοχής στις εξετάσεις θα το ζητήσουν από τον εξεταστή ή τον επιτηρητή κατά την έναρξη της εξέτασης κάθε μαθήματος. Θα καταγραφούν τα απαραίτητα στοιχεία των φοιτητών και θα εκδοθεί η βεβαίωση.

Περισσότερα

Διευκρινίσεις για τον τρόπο συμμετοχής στην εξεταστική του Ιουνίου 2020

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/6/20 ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ECLASS ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

O ακριβής τρόπος διεξαγωγής της εξέτασης κάθε μαθήματος ανακοινώνεται από τον καθηγητή στον ιστότοπο κάθε μαθήματος στο http://eclass.upatras.gr.

Περισσότερα