Εικόνα Πρόγραμμα Εξετάσεων

Ιστότοποι μαθημάτων θεωρίας για την εξεταστική Ιαν. 2021 (Eνημέρωση 11/01/21)

Οι ιστότοποι των μαθημάτων θεωρίας καθώς και γενικές πληροφορίες για την εξεταστική Ιανουαρίου  2021,  (Eνημέρωση 11/01/2021) περιέχονται στο παρακάτω επισυναπτόμενο έγγραφο. Η ενημέρωση 11/01/2021 αφορά την διόρθωση του συνδέσμου με την Αναθεωρημένη Αντιστοίχιση Μαθημάτων ΠΠΣ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με τα ΠΠΣ των πρώην τμημάτων ΕΠΔΟ και ΔΙΚΣΕΟ  (αρχείο PDF) Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της εξεταστικής.

Περισσότερα
Εικόνα Πρόγραμμα Εξετάσεων

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις Ιουνίου 2020

Μόνο όσοι έκαναν έγκαιρα δήλωση με τη φόρμα 1 (συμμετοχή εξ αποστάσεως) ή με τη φόρμα 2 (αδυναμία εξ αποστάσεως) μέχρι και την Πέμπτη 4/6/20 έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

Μη στέλνετε email στους καθηγητές και μη ζητάτε να σας επιτρέψουν τη συμμετοχή στις εξετάσεις Ιουνίου, αν δεν έχετε κάνει δήλωση εντός του προαναφερθέντος διαστήματος.

Το παραπάνω είναι ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του Τμήματος, δε μπορεί να γίνει καμία εξαίρεση.

Περισσότερα
Εικόνα Πρόγραμμα Εξετάσεων

Πρόγραμμα εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εξεταστικής.

Υπενθυμίζεται ότι για όσα μαθήματα του πρώην ΕΠΔΟ και ΔΙΚΣΕΟ δεν εμφανίζονται στο πρόγραμμα, οι φοιτητές θα πρέπει να ανατρέξουν στο αντίστοιχο μάθημα του ΔΕΜΕΣ με το οποίο έχει γίνει αντιστοίχηση.

Για τις λεπτομέρειες εξέτασης του κάθε μαθήματος ανατρέξτε στο αντίστοιχο μάθημα στο eClass.

Περισσότερα

Έκδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης εξετάσεων

Όσοι χρειάζονται βεβαίωση συμμετοχής στις εξετάσεις θα το ζητήσουν από τον εξεταστή ή τον επιτηρητή κατά την έναρξη της εξέτασης κάθε μαθήματος. Θα καταγραφούν τα απαραίτητα στοιχεία των φοιτητών και θα εκδοθεί η βεβαίωση.

Περισσότερα

Διευκρινίσεις για τον τρόπο συμμετοχής στην εξεταστική του Ιουνίου 2020

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/6/20 ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ECLASS ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

O ακριβής τρόπος διεξαγωγής της εξέτασης κάθε μαθήματος ανακοινώνεται από τον καθηγητή στον ιστότοπο κάθε μαθήματος στο http://eclass.upatras.gr.

Περισσότερα

Ιστότοποι μαθημάτων θεωρίας – Eξεταστική Εαρινού εξαμήνου

Στον ιστότοπο https://eclass.upatras.gr/courses/MST-DEMES191/ και στην ενότητα “Έγγραφα” αναρτήθηκε κατάσταση με τους ιστοτοτόπους στο eclass, όλων των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εξεταστική του Ιουνίου 2020.

Περιλαμβάνει:
– μαθήματα ΔΕΜΕΣ των εαρινών εξαμήνων (Β, Δ και Στ)
– μαθήματα θεωρίας ΕΠΔΟ/ΔΙΚΣΕΟ που δεν αντιστοιχίζονται με θεωρίες του ΔΕΜΕΣ και συνεπώς θα εξεταστούν ανεξάρτητα.
-τρόπο εξέτασης (έτσι ώστε να κάνετε δήλωση εάν χρειάζεται έως 4/6)
– ιστότοπο μαθήματος

Στο πρόγραμμα εξετάσεων που θα ανακοινωθεί θα αναγράφονται μόνο:

Περισσότερα