Οι εγγραφές στα εργαστήρια για το νέο εξάμηνο θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τρίτη 2/10 έως και Σάββατο 6/10/2018. Δείτε παρακάτω τις συνημμένες οδηγίες!

Για τις δηλώσεις των θεωρητικών μαθημάτων θα βγει νεότερη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες

Παρατηρήσεις:
– Η διαδικασία ΔΕΝ αφορά τους νέους πρωτοετείς, οι οποίοι δε διαθέτουν ακόμη κωδικούς. Η δήλωσή τους θα γίνει από τη Γραμματεία και θα τοποθετηθούν στα εργαστηριακά τμήματα του Α εξαμήνου αλφαβητικά.
– Για κάθε εργαστηριακό μάθημα θα υπάρχει, όπως και στο παλιό σύστημα, η λίστα με όσους δικαιούνται να δηλώσουν ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Προσοχή! Αν κάποιος δε δικαιούται να δηλώσει ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, το σύστημα αρχικά θα του επιτρέψει ΑΛΛΑ όταν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις και γίνει ο αντίστοιχος έλεγχος, θα βρεθεί και θα τοποθετηθεί τυχαία σε τμήμα.
– Όταν συμπληρωθούν όλα τα τμήματα ενός εργαστηριακού μαθήματος θα δημιουργείται εντός λίγου χρόνου λίστα αναμονής γι΄ αυτό όσοι φοιτητές τυχόν δεν πρόλαβαν να εγγραφούν θα πρέπει να παρακολουθούν το σύστημα ώστε να εγγραφούν στη λίστα αναμονής.
– Στο νέο πληροφοριακό σύστημα οι εγγραφές στα εργαστήρια δεν συνδέονται με τις εγγραφές στα μαθήματα. Για το λόγο αυτό πριν εγγραφείτε σε ένα εργαστηριακό μάθημα βεβαιωθείτε πως μπορείτε να το πράξετε από πλευράς επάρκειας αριθμού διδακτικών μονάδων.